Trismegistus: The Ultimate Formula

€ 43,90
Inclusief belasting

Uitgever: Board&Dice
Auteur: Federico Pierlorenzi, Daniele Tascini
Spelers: 1-4
Speelduur: 90
Leeftijd: 14+
Taal: Engels

Aantal
Op voorraad

Trismegistus: The Ultimate Formula wordt gespeeld over drie rondes waarin je precies drie dobbelstenen trekt. Door vakkundig gebruik te maken van de potentie van je gekozen dobbelsteen, kan je waardevolle materialen transmuteren, alchemistische essenties verzamelen, artefacten kopen en activeren en experimenten uitvoeren die je langs vier meesterschapspaden zullen brengen. Je zult ook een geheime hand van publicatiekaarten bouwen die - samen met de waarde van je experimenten, de voltooide formules van je Steen der Wijzen en je verzamelde goud - je uiteindelijke score in overwinningspunten bepalen en je misschien de grootste alchemist maken, iemand die Hermes Trismegistus zelf kan evenaren!

Het spel bevat aangepaste dobbelstenen, waarvan de zijkanten alchemistische materialen vertegenwoordigen. Aan het begin van elke ronde worden de dobbelstenen gegooid en gegroepeerd op hun respectievelijke types. In jouw beurt moet je een nieuwe dobbelsteen trekken of de onbenutte potentie van een eerder getrokken dobbelsteen gebruiken. Op basis van het materiaal dat is gekoppeld aan de door jou gekozen dobbelsteen, kan je bepaalde essenties verzamelen naast het materiaal dat op de dobbelsteen is afgestemd. Bovendien zal de kleur van de dobbelsteen bepalen welke soorten transmutaties je kan uitvoeren, welke grondstoffen je kan verfijnen en je kan de beheersing van de elementen vergroten.

Schaf waardevolle artefacten aan om de effecten van uw transmutaties te maximaliseren. Voer experimenten uit. Vergroot je kennis en expertise en ontdek de ultieme formule!

Het spel bevat een solo-modus door Dávid Turczi en Nick Shaw.

Datasheet

Aantal Spelers
1
2
3
4
Speelduur
60 tot 90 min