• Nieuw
Wingspan Fan Art Cards
search
  • Wingspan Fan Art Cards

Wingspan Fan Art Cards

€ 26,30

Uitgever: Stonemaier Games
Auteur: Connie Volgelmann
Spelers: Andere
Speelduur: Niet van toepassing
Leeftijd: 14+
Taal: Engels

Aantal

Meer dan 300 Wingspan fans stuurden illustraties in van hun favoriete vogels in het spel voor de Wingspan Fan Art Challenge, en we selecteerden 255 illustraties in verschillende stijlen. Het eindresultaat is een groot pakket vogelkaarten - mechanisch identiek aan hun tegenhangers in Wingspan en de uitbreidingen Europa, Oceanië en Azië - om een speciale smaakstoot toe te voegen aan tafelbladen over de hele wereld.

We zijn verheugd over de mogelijkheid om de creativiteit van Wingspan fans op deze manier te vieren! Elke geselecteerde kunstenaar ontvangt een gratis fan art pakket en krediet op hun kaart, en blijven volledig eigenaar van hun kunst.

Het doosje voor de kaarten is ontworpen voor opslag en recyclebaarheid; het past in de onderste laag van de Nesting Box. Je kunt de kaarten schudden in je standaard Wingspan set, een aantal kaarten selecteren om de kaarten die je hebt te vervangen, of alleen spellen spelen met deze vogels (hun percentages komen goed overeen met de percentages op de bonuskaarten).