Welkom in de Webwinkel van

Adriaensen Speciaalzaak Gezelschapsspellen

......

Bezoek aan onze toonzaal & afhalen bestellingen.

We hebben het afhaalpunt en de toonzaal volledig gescheiden:

Afhalingen zijn toegestaan in het afhaalpunt.

Bezoek aan de toonzaal is toegestaan.

OPGELET: Betalingen kunnen enkel via bancontact, wij aanvaarden GEEN cash!

......

Bestellingen & Verzendingen

Bestellingen en verzendingen blijven doorlopen.

Opgelet: Wij merken behoorlijke vertraging in de verzending van paketten!!

......

Nieuwe webshop

Sinds april 2020 verwelkomen wij u in onze nieuwe webwinkel, de gegevens van de oude webshop konden niet worden overgezet. Alvorens u een bestelling kan plaatsen zal u dus een nieuwe account moeten aanmaken, als u korting had als lid van een spellenclub zal u deze ook terug moeten aanvragen. kortingen voor verschillende voorwaarden zijn vanzelfsprekend niet cumulatief.

Als u nog een lopende bestelling had in de oude webshop zal deze daar afgewerkt worden, u kan deze desgewenst nog opvolgen via Oude Webshop

......

Lid van een Spellenclub?

Spellenclubs en leden van een spellenclub genieten een korting in onze webshop! U kan dit nadat u een account hebt aangemaakt! aanvragen via ons contactformulier (selecteer Lid spellenclub - Kortingsaanvraag) en vermeld zeker van welke spellenclub u lid bent.

......

Leerkracht, opvoeder, ...

Als bordspelfanaten geloven wij sterk in de meerwaarde van spellen en spelen, daarom genieten leerkrachten en opvoeders een korting in onze webshop! U kan dit nadat u een account hebt aangemaakt! aanvragen via ons contactformulier (selecteer Lid spellenclub - Kortingsaanvraag) en stuur ons een foto van uw lerarenkaart.

......

Wij wensen u alvast veel winkelplezier

Het Adriaensen Speciaalzaak Gezelschapsspellen team