Welkom in de Webwinkel van

Adriaensen Speciaalzaak Gezelschapsspellen

......

Bezoek aan onze toonzaal & afhalen bestellingen.

We hebben er voor gezorgd dat we afhalingen van bestellingen en bezoek aan de toonzaal gescheiden hebben.

U kan de toonzaal terug bezoeken, 1 persoon en max. 30 min per bezoek.

Afhalingen van bestellingen kan, 1 persoon per afhaling.

Betalingen kunnen enkel via bancontact, wij aanvaarden GEEN cash!

Bekijk zeker de hier openingsuren, alvorens je jouw bestelling komt afhalen of een bezoek wil brengen aan onze toonzaal

......

Bestellingen & Verzendingen

Bestellingen en verzendingen blijven doorlopen, maar op dit moment merken we af en toe behoorlijke vertragingen in onze verzendingen.

......

Nieuwe webshop

Sinds april 2020 verwelkomen wij u in onze nieuwe webwinkel, de gegevens van de oude webshop konden niet worden overgezet. Alvorens u een bestelling kan plaatsen zal u dus een nieuwe account moeten aanmaken, als u korting had als lid van een spellenclub zal u deze ook terug moeten aanvragen. kortingen voor verschillende voorwaarden zijn vanzelfsprekend niet cummulatief.

Als u nog een lopende bestelling had in de oude webshop zal deze daar afgewerkt worden, u kan deze desgewenst nog opvolgen via Oude Webshop

......

Lid van een Spellenclub?

Spellenclubs en leden van een spellenclub genieten een korting in onze webshop! U kan dit nadat u een account hebt aangemaakt! aanvragen via ons contactformulier (selecteer Lid spellenclub - Kortingsaanvraag) en vermeld zeker van welke spellenclub u lid bent.

......

Leerkracht, opvoeder, ...

Als bordspelfanaten geloven wij sterk in de meerwaarde van spellen en spelen, daarom genieten leerkrachten en opvoeders een korting in onze webshop! U kan dit nadat u een account hebt aangemaakt! aanvragen via ons contactformulier (selecteer Lid spellenclub - Kortingsaanvraag) en stuur ons een foto van uw lerarenkaart.

......

Wij wensen u alvast veel winkelplezier

Het Adriaensen Speciaalzaak Gezelschapsspellen team