Welkom in de Webwinkel van

Adriaensen Speciaalzaak Gezelschapsspellen

OPGELET: Omwille van nieuwe regels i.v.m. Covid-19 zal het vanaf zaterdag 27/03/2021 enkel nog mogelijk zijn om het afhalen van uw bestelling of een bezoek aan de toonzaal te brengen op afspraak.

Een afspraak maken kan hier

......

Bezoek aan onze toonzaal & afhalen bestellingen.

We hebben het afhaalpunt en de toonzaal volledig gescheiden:

Afhalingen zijn toegestaan in het afhaalpunt op afspraak.

Bezoek aan de toonzaal is toegestaan op afspraak.

OPGELET: Betalingen kunnen enkel via bancontact, wij aanvaarden GEEN cash!

......

Bestellingen & Verzendingen

Bestellingen en verzendingen blijven doorlopen.

Opgelet: Wij merken behoorlijke vertraging in de verzending van paketten!!

......

Nieuwe webshop

Sinds april 2020 verwelkomen wij u in onze nieuwe webwinkel, de gegevens van de oude webshop konden niet worden overgezet. Alvorens u een bestelling kan plaatsen zal u dus een nieuwe account moeten aanmaken, als u korting had als lid van een spellenclub zal u deze ook terug moeten aanvragen. kortingen voor verschillende voorwaarden zijn vanzelfsprekend niet cumulatief.

Als u nog een lopende bestelling had in de oude webshop zal deze daar afgewerkt worden, u kan deze desgewenst nog opvolgen via Oude Webshop

......

Lid van een Spellenclub?

Spellenclubs en leden van een spellenclub genieten een korting in onze webshop! U kan dit nadat u een account hebt aangemaakt! aanvragen via ons contactformulier (selecteer Lid spellenclub - Kortingsaanvraag) en vermeld zeker van welke spellenclub u lid bent.

......

Leerkracht, opvoeder, ...

Als bordspelfanaten geloven wij sterk in de meerwaarde van spellen en spelen, daarom genieten leerkrachten en opvoeders een korting in onze webshop! U kan dit nadat u een account hebt aangemaakt! aanvragen via ons contactformulier (selecteer Lid spellenclub - Kortingsaanvraag) en stuur ons een foto van uw lerarenkaart.

......

Wij wensen u alvast veel winkelplezier

Het Adriaensen Speciaalzaak Gezelschapsspellen team